Här presenterar vi vårt utbud av Utvecklande Upplevelsers unika koncept med Livskvalitetsresor och Utbildanderesor.se

Hälsoresor  Kulturresor Trädgårdsresor.se Vandringsresor              Arkeologi  Historia Konst Design Hantverk

Mat & Dryck
Japanresor 2024

Vi erbjuder nu ytterligare en resa i höst datum 9-22 november 2024.

Japanresan som går Datum 26 oktober- 8 november 2024 är fullbokad.                                              Skicka gärna intresseanmälan om ni vill stå på väntelista.


Våra resor till Japan är verkligen unika och fyllda med kvalitet.  

I vårt kvalitetskoncept ingår:                                                                                                    Bekväma flygtider                                                                                                          Mindre grupp max 20 personer.                                                                                                Unika besök och möten med den japanska kulturen.                                                              Mycket erfarna reseledare och guider med unik kunskap om Japan.

Vi erbjuder ett program fyllt med guidade turer välbalanserat med ledig tid för egna aktiviteter.

En resa genom både japans kulturhistoria, vacker natur och moderna storstäder med  högteknologi och bekvämligheter.  Vi kommer att färdas genom ett land med vackra trädgårdar, slott, heliga berg, konst,  hantverk och kulturella event.  Vi besöker de kända klassiska sevärdheterna och gör även exklusiva besök dit få turister kommer.

Vi har lyssnat på alla tidigare nöjda resenärer som varit med oss på resor i Japan... det vanligaste är att de säger att allt var jättebra... men de önskar att de hade haft mer tid i Kyoto.

.... detta är en resa med mer tid i Kyoto... en plats som verkligen är unik... här ges möjligheter att verkligen uppleva Kyoto som var japans huvudstad i över tusen år med ett utbud som är unikt.

Men Kyoto är bara en av de fem städer vi besöker på denna resa som börjar i Tokyo, världens största stad, vi besöker Hiroshima och den vackra skärgården, vi färdas genom landsbygd och besöker Nara som var huvudstad under 700-talet och platsen för nationens grundade och staden Himeji med sitt vackra slott i originalskick.

Förutom sevärdheter är Japan är ett land fyllt med kulinariska läckerheter och ett stort utbud av fascinerande bakverk, kakor och unika sötsaker. I det japanska kökets breda utbud finns allt från enkel husmanskost till maträtter som är konstverk i sig. Vi guidar och förklara om de unika maträtterna, tillagningsmetoder, unika ingredienser och ser fram emot trevliga och intressanta dryckesprovningar.   

Dagsprogram

Dag 1 (9 nov) avresa från Sverige.                                                                                        Dag 2 (10 nov) Ankomst Tokyo.                                                                                       Reseledare och guider möter upp på flygplatsen i Tokyo och vi åker med egen buss till hotellet. Vi börjar vår resa i storstäderna storstad Tokyo, som har omkring 9 miljoner invånare och i storstadsregionen omkring 38 miljoner. De närmsta dagarna kommer vi uppleva både det historiska och moderna Japan. Vi har många intressanta utflykter i programmet, men det finns även tid att slappna av i hotellets badanläggning. Vi bor i ett område med mycket historia i närheten av trädgårdar, den nationella sumoarenan och fler museum ligger i närheten. Denna dag har vi gemensam middag.

Dag 3 (11 nov) Tokyo.                                                                                                  Vi börjar dagen med att besöka en av Tokyos landskapsträdgårdar som har en mycket intressant design och är fylld med kulturhistoria, tall, lönn, rhododendron, körsbär, kamelia, magnolia, broar, stenlyktor, tehus och mycket mer. Vi fortsätter sedan till Asakusa med Tokyos äldsta tempel från 600-talet och Nakamise, en av japans mest kända shoppinggator. Härifrån är det nära till vårt nästa besök, Tokyo Skytree, japans högsta byggnad, 634 m högt.  Härifrån är det sedan möjligt att fortsätta att upptäcka Tokyo på egen hand eller följa med reseledarna tillbaka till hotellet. I omgivningen finns flera sevärdheter och hotellets badanläggning är fri att använda under kvällen.                      

Dag 4 (12 nov) Tokyo.                                                                                                  Vi börjar med att besöka Tokyo National museum, ett fantastiskt museum med både bredd och djup inom japans kulturhistoria, keramik, svärd, textilier, målningar, skulpturer och mycket mer.  Vi beger oss sedan till Tokyos berömda fiskmarknad Tsukiji där vi bjuds på sushi, troligen den färskaste och bland de bästa i världen. Vi går sen upp till den angränsande exklusiva stadsdelen Ginza, härifrån är det lätt att fortsätta upptäcka Tokyo på egen hand eller följa med våra reseledare till kejsarpalatset för att se den kända bron, murarna och vallgravarna där kejsarfamiljen bor. Här finns möjlighet att besöka den kejserliga trädgården East Palace Garden och i närheten ligger det moderna konstmuseet, Tokyo centralstation och mycket mer.                                                                                                                                                                      Bilden nedan visar bron vid kejsarpalatset.

Dag 5 (13 nov) Vi åker till Kyoto.                                                                                            Vi färdas med höghastighetståget Shinkansen till Kyoto som var japans huvudstad i över tusen år.  Kyoto omges av mycket natur och bergskedjor i norr, öster och väster. Platsen valdes ut till ny huvudstad under 700-talet och flytten för kejsarfamiljen från Nara skedde år 794. Kyoto är fortfarande landets kulturella centrum, samtidigt en modern, högteknologisk storstad med alla bekvämligheter och 1,5 miljoner invånare. Här finns många konstarter representerade och hantverkare inom 74 olika områden, över tusen år gamla tempel och shrines, Nationalmuseum, vackra trädgårdar, intressant arkitektur, flertal sake och ölbryggerier, mycket stort utbud av restauranger och det gamla kejsarpalatset.  Vi checkar in på vårt hotell och har en kortare guidad tur innan vi har gemensam middag.                             

Dag 6 (14 nov) Kyoto.                                                                                                              Vi besöker östra Kyoto med de gamla områdena och gatorna Ninenzaka och Sannenzaka med traditionella hus, många trevliga butiker, keramiker och hantverkare. För de som vill finns möjligheten att besöka Kiyomisudera templet, vars namn betyder det rena vattnets källa med utsikt över Kyoto. Vi besöker sedan området Gion där flera av de mytomspunna Geishorna bor och arbetar, i Kyoto kallas de Geiko och under lärlingstiden för Maiko. Idag besöker vi även moderna Kyoto med hela dess unika utbud. För de som är intresserade av japanskt hantverk, handgjorda japanska köksknivar eller besöka utbudet av restauranger med traditionell japansk mat eller i fusion med västerländsk, så är detta en dag ni kommer att finna det mesta.   


Dag 7 (15 nov) Hiroshima och Miyajima.                                                                                  

Vi åker Shinkansen tåg till Hiroshima och till den heliga ön Miyajima. Vi berättar om öns historia och kommer träffa hjortarna som vandrar fritt på ön. Hiroshima är bland annat känt för sina ostronodlingar som kan ses från färjan och sina citrusfruktodlingar som blandas i uppfriskande drycker på Miyajima Vi besöker Itsukushima shinto shrine som har sin ikoniska Tori (porten) ute i vattnet och får egen tid omkring öns gågata där det finns restauranger, butiker och mikrobryggeri innan vi åker till vårt hotell. Där har vi tid att slappna av och njuta av onsen, de japanska baden med vatten från varma källor.  Gemensam lunch + middag på kvällen. Bilden nedan visar Tori porten vid ön Miyajima.

                                          Bilden nedan visar Tori porten vid ön Miyajima.

Dag 8 (16 nov) Himeji – Kyoto.                                                                                           Idag färdas vi till Himeji med sitt traditionella slott som är ett av få slott som finns kvar i originalskick. Slottet som kallas för den vita hägern är känt för sitt försvarssystem av murar, vackra arkitektur och har ägts av flertal samuraisläkter som styrt området som feodalherrar. Här finns valmöjligheter att antingen besöka slottet eller den närliggande trädgården. Vi fortsätter sedan till Kyoto och checkar in på vårt hotell. Bilden nedan visar slottet i Himeji.

Dag 9 (17 nov) ledig dag  eller Adachi Museum of Art.                                                           Idag är det en ledig dag i Kyoto som har väldigt mycket att erbjuda, vi har många tips till er som vill stanna i Kyoto och dess omgivning för en dag fri för egna aktiviteter. Idag finns också möjligheten att följa med på en extra utflykt till Adachi Museum of Art som har vad som brukar beskrivas som Japans vackraste trädgård, se bild nedan. I och med att det är en lång resa med tåg till Adachi och tillbaka till Kyoto under samma dag, så ligger detta besök som en extra utflykt. För er som har stort trädgård och konstintresse är detta en möjlighet att uppleva denna unika trädgård och konstmuseet.  Pris för tågresan och entré tillkommer, exakt pris för denna extra utflykt kommer när vi vet hur många som är intresserade.

För den trädgårdsintresserade är Japan ett fantastiskt land med många unika trädgårdar, en mångfald av trädgårdsredskap och tekniker. Under resan kommer vi att få lära oss mer om de japanska trädgårdarna, de andra japanska hantverken, konstarterna, naturen och hälsofrämjande aktiviteter som shinrin yoku skogsbad.                                                    Här finns även blomsterarrangemangen ikebana och konstarten bonsai som visas på bilden nedan, av vilka några är flera hundra år gamla.

Japan är ett land fyllt med kulinariska läckerheter . I det japanska kökets breda utbud finns allt från enkel husmanskost till maträtter som är konstverk i sig. Vi guidar och förklara om de unika maträtterna, unika ingredienser och ser fram emot trevliga och intressanta upplevelser med japans  stora utbud av fascinerande bakverk, kakor och unika sötsaker av vilka några visas på bilden nedan. 

Dag 10 (18 nov) Nara.                                                                                                                                                     Detta blir en dag med mycket historia, intressant arkitektur och heliga berg, vi åker med egen buss till den gamla huvudstaden Nara och besöker bland annat templet Todaiji med världens största träbyggnad. Under denna dag rör vi oss i områdena Yamato, Sakurai och Nara som är japans vagga. Det var här nationen grundades och många traditioner skapades som den japanska trädgårdsdesignen,  sakebryggning, sumobrottning, ris och te-odling. Dagens resa är en färd genom kulturhistorien till staden som  var slutstationen för sidenvägen.

Dag 11 (19 nov) Kyotos trädgårdar.                                                                                      Idag besöker vi flera av de legendariska japanska trädgårdar i Kyoto, bland annat Ryoanji templet med sin karesansui trädgård, namnet Ryoanji betyder den fridfulla draken. Idag besöker vi även Kinkakuji den gyllene paviljongen och upplever fler intressanta och vackra platser, som blir en överraskning. Gemensam middag på kvällen.                              Bilden nedan visar Ryoanji.

Bilden nedan visar Rokuon-ji mer känt som Kinkakuji den gyllene paviljongen. Kin betyder guld på japanska och paviljongen är klädd i äkta guld. Platsen är ett UNESCO världsarv och vi kommer ha en guidad tur i denna miljö som döljer flera skatter i upplevelser. 

Dag 12 (20 nov) Vi besöker kejserliga palatset och Nijo slottet.                                               Palatset i Kyoto var den kejserliga familjens hem fram till senare delen av 1800-talet och ligger i en stor fridfull park. Här har de flesta kejsare krönts och platsen är verkligen fylld med kulturhistoria. Här finns intressant arkitektur, handgjorda stenlyktor, den gamla platsen för kröningarna och här förvarades tidigare svärdet som är en de tre riksregalierna och under resan är dessa hantverk och konstarter en del av vad vi kommer lära mer om.  Detta är en av de platser som Patrik som är reseledare har varit med och arbetat i när han studerade japanskt kulturarv och trädgårdsdesign i Kyoto och under resan kommer han dela med sig av sina erfarenheter och kunskap.  Till skillnad mot det kejserliga palatset i Kyoto är slott i Japan ofta fortifierade och väldigt mycket också en borg. Detta är väldigt tydligt i Nijo borgen som finns med på Unescos världsarvslista och byggdes av shogun Tokugawa Ieyasu i början av 1600-talet. Shogun var titeln på de militära överbefälhavare som styrde Japan under flera hundra år. Vi kommer gå in i huvudbyggnaden och se audienssalar, målningar, höra näktergalsgolvet och uppleva arkitekturen. Innanför slottets murar finns flera trädgårdar från olika epoker och unika artefakter.                                      

Dessa utflykter pågår under en halvdag och övriga dagen är fri för egna aktiviteter. Idag finns också valmöjligheten att följa med reseledare och guider på fler utflykter för de som är intresserade under eftermiddagen i mån av tid.                                            

Dag 13  (21 nov) Idag är det avresa från Kansai flygplats utanför Osaka.   Vi har väldigt bra flygtider och avresa till flygplatsen sker på sen eftermiddag. Detta ger möjligheter till att välja mellan att ha en ledig dag eller följa med våra guider på en halvdagsutflykt till området Arashiyama med vacker natur och bambuskogen.     

Dag 14 (22 nov) Landar i Sverige.                                       

Viktig information                                                                           På de flesta hotell är det tvåbäddsrum. Kontakta oss gärna för mer information angående variation av sängar.                                        I de städer vi befinner oss i finns det väldigt mycket restauranger vilket gör att det är lätt att finna på egen hand, exempelvis så ligger det över 100 restauranger inom några minuters promenad från vårt hotell i Kyoto och vi kommer hjälpa till med detta och guidar gärna till förslag på restauranger de dagar det inte är gemensam middag.                                                                            Vi håller på och planerar in fler event och återkommer om detaljer gällande dryckesevent och provningar som ingår.                                                                                              Höstlövsskiftningar beror på temperaturen och sker vanligtvis under november i Kansaiområdet (Kyoto), men går ej att garantera.                                                                                            Obs innehållet i programmet kan bytas ut eller ändra ordningsföljd, rutt eller dag beroende på väderförhållanden, trafik och andra omständigheter.                                               Hotell kan förändras och bytas mot likvärdigt.                              Vi reserverar oss för förändringar och omständigheter som är utom vår kontroll och som kan orsaka höjda kostnader.          Priset är baserade på dagsaktuella skatter, avgifter, valutakurser och på att 20 resenärer deltar.

Vi kommer att vara i Japan under högsäsong, men har lyckats få mycket bra priser för bokningar som sker innan 30 juli, vilket gör att vi har ett unikt erbjudande:                                                           Priset för bokning innan 30 juli är 54 450 kr per person.                   Efter det datumet blir priset 59 995 kr per person.                     OBS tillägg för enkelrum.                                                                   Priset inkluderar: 

·       Hotell del i dubbelrum. Tillägg för enkelrum.

·       Transporter i Japan enligt program.

·       Antal middagar 4 och 2 luncher.

·       Inträden och event enligt programmet.                               Flyg med Finnair i ekonomiklass. Kontakta oss om ni är intresserade av business class. 

Resan arrangeras och genomförs av Patrik Johannesson Utvecklande Upplevelser och Japan Livskvalitetsresor. Patrik befinner sig ofta i Japan och beroende på årstid är det 7–8 timmars tidsskillnad gentemot Sverige. Enklast är att skicka        e-post och ställa frågorna direkt eller boka ett telefonmöte via    e-post så ringer Patrik upp.  

Bokning av resor görs genom att först via e-post skicka en intresseanmälan på  e-postadress  info@utvecklandeupplevelser.se All information om programmet och resan i Japan hanteras av Patrik Johannesson och Utvecklande Upplevelser, när vi mottagit intresseanmälan får ni e-post med mer information och hur bokning kan göras till vår samarbetspartner Rolfs Flyg och Buss som kommer hantera flygbiljetter och inbetalningar.

Hjärtligt välkomna för mer information och med vänlig hälsning         Patrik Johannesson                                                                             Utvecklande Upplevelser & Japan Livskvalitetresor. 
 

Här nedan finns information om vårt övriga utbud av unika resor.

Naturresor

Vi erbjuder utbildande naturresor i Japan i kombination med trädgårdar och hälsoaktiviteter.

Trädgårdar.se

Våra utbildande trädgårdsresor ger möjligheter att lära om trädgårdarnas historia, deras användningsområden, arkeologi,design, material och effekter. Vi får möjligheter att uppleva trädgårdarnas atmosfärer och ta del av de gamla hemligheter inom trädgårdsdesign. Vi lär oss om olika kategorier, klassificeringar, tema och olika användningsområden. Detta bidra och hjälper oss att uppleva trädgårdarna ur flera perspektiv ... men inte minst... för att de är otroligt vackra.


Mat & dryck

Japan har ett mycket stort utbud av mat och dryck med allt från goda näringsrika enklare mycket prisvärda rätter till magiska menyer på exklusiva restauranger.

I Japan får vi uppleva atmosfärer och en helhet som sträcker sig utanför menyn. Interiörer, tallrikar, koppar och bestick som alla bidrar till helheten. Unika atmosfärer, underbara smaker och kvalitet integrerat med wabi, sabi och fuzei...

Japan är en magiskt kulinariskt upplevelse med unika ingredienser, högkvalitativa drycker och sofistikerad enkelhet.

Hälsoresor

Natur Motion Vandring

Niwashi Hälsoaktiviteter är ett koncept för friskvård rehab och prestationshöjande. Vi använder naturen och hälsofrämjande aktiviteter för utvecklande upplevelser och effekter.

Denna kurs har flertal hälsoaktiviteter på programmet och består av en kombination av uråldriga hälsometoder och senaste vetenskap som bidrar till naturlig friskvård, grön rehab och visar tydligt hälsofrämjande aktiviteters betydelse för funktionellt ledarskap av sig själv och sina medmänniskor.

  • Niwashi Grön Friskvård och Rehab för att återhämta hälsa kraft energi motivation

  • Niwashi Natur & Internal Arts Niwashi yoga och qigong i kombination med naturupplevelser.

  • Japan Hälsoresa innehåller friskvård, motion, underbara miljöer och utvecklade upplevelser.

Japan Livskvalitet & unika kultur

En unik upplevelse i Japan

Natur Trädgårdar Kulturhistoria och hälsoaktiviteter

Detta är vår introduktionskurs och bredaste utbildande resa till Japan som passar alla som vill uppleva och lära sig mer om japans unika kultur. Konceptet innehåller flertal kortare kurser, föreläsningar och workshops inom flera områden som tillsammans ger en helhet och bred introduktion till japans historiska och modernas kultur.

Vi besöker flera naturplatser och trädgårdar och lär oss om naturens unika roll och betydelse i den japanska kulturen. Här finner vi aktiviteter och miljöer för livskvalitet och hälsa som skogsbad, vandringar i naturen, de uppfriskande baden "onsen" med vatten från varma källor och vi lär oss mer om de japanska begreppen fukiki, fuzei och ki.

Japan är ett fascinerande land och kultur med en kombination av enastående natur, gemytlig landsbygd och enorma moderna storstäder med enastående arkitektur och vackra trädgårdar. Vi erbjuder flera olika guidningar, event, besök och kurser och kombinationer inom japans kultur, historia, natur och det moderna högteknologiska samhället med moderna bekvämligheter som är lika naturligt som kejsare, shinto, tempel, shoguns, munkar, yamabushi, drakar, heliga svärd, shamaner, heliga berg och trädgårdarna med dess hemligheter.

Ta del av japans unika arkitektur genom att bo på traditionella ryokan och uppleva kulturhistorien fylld med slott, borgar, samuraier, geishor, ninja, konst, musik, unik mat och dryck. Vi guidar och navigerar inom dessa kulturhistoriska fenomen och företeelser och lär oss om kommunikation och unika beteenden i Japan.

Japan har ett mycket stort utbud av konstformer, nära besläktat med de vackra trädgårdarna finner vi bonsai och ikebana (blomsterarrangemang). Skickliga hantverkare och musiker bygger och framför musik med traditionella instrument som taiko (trummor), stränginstrumentet koto och blåsinstrumentet shakuhachi och det finns möjlighet att besöka och delta i dessa aktiviteter.   

Vi guidar också inom de fascinerande områderna handtillverkade stenlycktor och de japanska handsmidda svärden som ofta är graverade med naturmotiv, drakar, blommande körsbär och plommonträd och erbjuder möjligheter att besöka mästerliga japanska svärdssmeder. Det finns många konstmuseer att besöka med målningar, keramik, och i Japan är i många fall även servisen och uppläggen av mat en konstform.

Kulturevent

Mat & dryck

Naturen & trädgårdarna

Storstäder & Landsbygd

Japan mat & dryck

Vi guidar och utbildar i Japans kulinariska utbud av mat och dryck och erbjuder gastronomiska upplevelser och äventyr genom en serie av kulinariska upplevelser. Här finns möjligheter att upptäck det japanska kökets läckerheter som har både bredd och djup, lära sig om måltiderna, unika maträtter, ingredienserna, vad namn och begrepp innebär på japanska restauranger, affärer och i jordbruket.

Här finns möjligheter att besök wasabi och risodlingar, uppleva unika sorter och kombinationer med frukt och grönt, fisk och skaldjur, flera kategorier av wagyu och hela bredden med yakiniku, yakitori, donburi, ramen, tempura, okonomiyaki, enkel streetfood, olika former av nudlar som oden och soba, varianter av tofu, hotpotträtter, eleganta, sofistikerade och komplexa flera rätters kaiseki och mycket mer.

Japan har många heliga naturområden och berg med friskt vatten som kan drickas direkt ur källan. Vatten är en viktig ingrediens i tillverkning av sake, öl, whiskey och te och vi erbjuder flera olika besök, guidningar och kurser inom japansk dryck inklusive produktionen av vin.

Japanska trädgårdar 

Japan Trädgårdsresor

Kurs och resa i trädgårdarnas värld. På dessa resor besöker vi och upplever de unika japanska trädgårdarna och lär vi oss om trädgårdarnas användningsområden, kategorier, teman, stilar, design, layout, historia och arkeologi.


Japan Utbildande Livskvalitetsresor

Japan Kultur

De breda utbildande resorna innehåller kulturella upplevelser som städer, landsbygd, natur, trädgårdar, mat, dryck, konst, slott, tempel, shrines. På vissa av dessa resor besöker vi svärdssmeder, sumobrottning, sakebryggerier, musikupplevelser och mycket mer

Vandring i Japan

Vandring i naturen är vanlig i Japan och landet erbjuder skiftande natur ofta med ceder, cypresser, tall, lönn med sprakande färgskiftningar under hösten och våren har plommon och körsbärsblomningar. Bilden visar porten in till ett av Japans heliga berg och vandringsstavar och "reningsstavar". Berget används än idag av japanska shamaner. Ur berget kommer friskt källvatten som vattenflaskor kan fyllas på med inför vandringen. På våra utbildande Japan hälsoresor ingår flertal vandringar.

Ledarskapresor

Kursen Utvecklande Upplevelser Niwashi koncept kan med fördel förläggas på olika destinationer världen över.

Exklusivaresor                                               Här finns möjligheter för er som intresserade av skräddarsydda exklusiva utbildande resor världen över.

Körsbärsblomningen i Japan

Japans arkitektur

Våra kurser och resor i Japan

Vi erbjuder flera kurser och resor i Japan varav resan "Japan Utvecklande Upplevelser Niwashi Koncept" är den mest omfattande och innehåller hela konceptet med flera delkurser. Dessa har både generella och specifika tema och erbjuder unika upplevelser inom flera för Japan karaktäristiska områden.

I den japanska kulturen och konsten är naturen och drakar de vanligaste motiven.


Guider i Japan

Vi erbjuder en unik kombination av färdledare och experter för guidning och resor i Japan

Vi erbjuder både unika resor, guider och färdledare för skräddarsydda resor runt Japan och för specifika dagsutflykter.

Kontakta oss för mer information om unika resor med upplevelser och aktiviteter i möten med miljöer med magiska atmosfärer i natur, vildmark, storstad och landsbygd. Möt det genuina både i de moderna storstädernas utbud och det traditionella med en fascinerande kulturhistoria.

Japan Ledarskapsresor

Denna kurs innehåller hela kurskonceptet (se sidan utbildning i navigationsfältet) Utvecklande Upplevelser Niwashi Koncept där Målet är Livskvalitet & Hälsa.

Genom kursen Niwashi Koncept i Japan ges unika möjlighetar att se och uppleva konceptet ur flera kulturella perspektiv inom Nå Mål, Ledarskap, Management, Kommunikation och Hälsa för lösningar på livssituationer, arbetsplatsproblem och Nå Mål.

Kursen ger insikt i kulturhistoria, kulturell förståelse & kommunikation både specifikt för Japan och Sverige och även tydligt vad essensen inom ledarskap och kommunikationär och vad som fungerar över hela världen.

För ett funktionellt ledarskap av sig själv underlättar det med en god hälsa och kursen innehåller konceptets tydliga konkreta och enkla vägar till Hälsa. Detta innefattar bland annat friskvård och motion med unika japanska upplevelser. Vandring i naturen, Onsen rening med det "det heliga vattnet" , Qigong, Yoga och kulturella upplevlser inom mat och dryck, musik, konst, natur, fantastiska trädgårdar och underbara miljöer och utvecklade upplevelser. Denna kurs är den mest omfattande och dess olika delar finns separat i övriga kurser.

Vi erbjuder Unika Utbildande Resor världen över i intressanta kulturer och miljöer med utvecklande upplevelser

Vi arbetar med ordnar skräddarsydda resor världen över, har du någon någon aktivitet du vill genomföra och plats att besöka i världen men bara vill spendera några få dagar...

med Utvecklande Upplevelser Utbildning Teambuildning Kick off


Unika Utbildande Resor och Äventyrsexpeditioner

Afrika och Latinamerika

Mellanöstern och Nordafrika

Abu Simbel Egypten Ramses II tempel

Konungarnas dal Egypten

Luftballongsfärd vid Hatschepsuts tempel vid konungarnas dal Egypten

Al Khazna Petra Jordanien

Europa

Natur Skog Hav Vildmark